Roladki z mieszanką chińską

Roladki z mieszanką chińską6

1 kg schabu bez kości

750 g mrożonej mieszanki chińskiej

200 g sera topionego

2 garści pokrojonej zielonej cebulki

3 ząbki czosnku

1 łyżeczka pieprzu ziołowego

1 łyżeczka maggi

2 łyżki oleju

sól

Schab pokroić na 10 plastrów i rozbić na płaty.

Na patelnię wlać 2 łyżki oleju, wsypać mieszankę chińską i smażyć aż do wyparowania wody, po czym dodać serek topiony i posiekany czosnek, całość dobrze wymieszać

Roladki z mieszanką chińską02

Następnie już nie smażyć , tylko wrzucić pokrojoną zieloną cebulkę, dodać pieprz ziołowy i maggi, wszystko wymieszać doprawiając solą.

Nakładać farsz na płaty mięsa, zawinąć bawełnianą nicią i smażyć do miękkości.

Roladki z mieszanką chińską0

Roladki z mieszanką chińskąq